Un grup de nois i noies d’aprofundiment va participar el  maig del 2009 en el 10è Festival de Joves Músics Europeus, que va tenir lloc a la ciutat austríaca de Linz, i als seus voltants.
A nosaltres ens va tocar estar-nos a Steyr, preciosa ciutat lligada a la història de la música per les estades que hi va fer Franz Schubert.
La nostra orquestra va actuar dues vegades, una a Steyr -Stadt Platz- i l’altra a Linz -Kunst Museum-, va assistir a la cerimònia inaugural i va participar a la cerimònia de clausura.  El repertori anava des de danses del món fins a uns fragments de la Història de Sant Boi, de Claude Henry Joubert, passant pel repertori jueu del grup klezmer.net, que va participar tant dins de l’orquestra com de manera independent.
Tota una experiència, de la que ens han quedat aquests vídeos que ara volem compartir amb tots vosaltres. Al primer vídeo podeu veure imatges de la primera jornada, el viatge i la passejada per Steyr el dia abans de tocar, així com de la cerimònia d’obertura del Festival.  En el segon hi ha imatges del concert a Steyr. L’escenari era esplèndid, llàstima que ens va ploure… El tercer vídeo és un breu recull d’actuacions d’altres grups amb els que vam coincidir, a Linz. El darrer vídeo és un resum de la nostra actuació al Kunst Museum de Linz, un lloc sensacional, al costat del Danubi…
Anuncis