Concert de Rubato Appassionato a la Blai Net

El grup de musica antiga Rubato Appassionato va actuar ahir, dimecres 26 de maig de 2010, a l’Escola Municipal de Música Blai Net. El trio, integrat per Antonia Tejeda, flauta de bec, Eyal Streett, fagot barroc, i Sasha Agranov, violoncel barroc, va presentar El Carnaval de Madrid, música ibèrica del segle XVIII recuperada a partir de la recerca d’obres desconegudes i oblidades als arxius de diverses ciutats espanyoles, realitzada pels propis membres de la formació. Abans del concert, Rubato Appassionato va oferir una sessió didàctica als alumnes de l’Escola de Música, tal com podeu comprovar al vídeo.

2 Comments on “Concert de Rubato Appassionato a la Blai Net

 1. VAig gaudir del concert del grup Rubato Appassionato, però una cop més també vaig veure la sala buida i no feia honor als músics que interpretaven. Trobo molt bé que abans del concert hi hagi sssions didàctiques amb els alumnes, però el que no va gens bé és que quan facin el concert hi hagi quatre persones a la sala. És un tema a revisar, perquè no arriba el missatge a la gent?

  • Sobre la difusió i assistència als concerts organitzats a través de l’escola Municipal de Música i Joventuts Musicals del Baix Llobregat.
   Aquesta és una qüestió que m’OCUPA però no em PREOCUPA. M’OCUPA perquè cal fer-ne difusió en l’agenda del butlletí municipal Viure a Sant Boi, la qual arriba a totes les famílies del municipi, i a tots els Casals de Barri. També es difonen els concerts a través dels mitjans de comunicació que disposa la Xarxa de Joventuts Musicals de Catalunya, com ara els cartells que es distribueixen pel poble, a més, s’informa per correu electrònic a aquelles persones que han demanat que els hi fem arribar la informació sobre els concerts programats, així com tota la difusió que en fa la pròpia escola de música.
   No em PREOCUPA, perquè als concerts assisteix totes les persones que mostren interès pel concert anunciat.
   El que sí funciona, a més de tots els mecanismes esmentats, és l’anomenat “boca orella”. En aquest sentit convido a la Sra. Assumpte Fradera i a totes les persones amants de la música, que el facin servir, i entre tots i totes farem que gaudeixi més gent dels concerts, de bona música i excel•lent interpretació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: