Benvolgudes i benvolguts,

us re-enviem la circular que darrerament hem lliurat en paper al vostre fill/a, en relació a la proposta de colònies dels grups instrumentals de B4, A1 i A2. Us demanem si us plau que respongueu, tant si esteu interessats en l’activitat com si no, abans del proper divendres 21. Ho podeu fer responent aquest mateix mail, moltes gràcies,

L’Equip de coordinació de la Blai Net

Benvolgudes i benvolguts,

ens plau comunicar-vos que estem preparant un cap de setmana de colònies amb els conjunts instrumentals i vocals de Bàsic 4 i Aprofundiment:

  • Orquestra de corda de B4, A1 i A2
  • Orquestra de corda In Crescendo
  • Banda de l’Escola de Música
  • Cor 13 Veus

Com ja sabeu, aquests caps de setmana de treball ens acostumen a donar molt bons resultats, tant a nivell personal com grupal, i és per això que us recomanem molt la participació del vostre fill/a en aquesta activitat.

De moment només us podem concretar les dates: 15 i 16 de març. Es tracta de sortir d’hora el dissabte pel matí, i tornar diumenge després de dinar. La casa de colònies la triarem en funció del nombre de participants, però podeu estar segurs que buscarem una casa confortable en un entorn natural, segur i tranquil. El preu estarà al voltant dels 55-60 euros, el podrem fixar en el moment en que es decideixi la casa i la inscripció

Per poder anar concretant tots aquests aspectes, us demanem si us plau que ens retorneu, la propera setmana, aquest full dient-nos si esteu interessats en que el vostre fill/a participi en aquestes colònies.

Molt cordialment,

L’equip de professores i professors dels conjunts corals i instrumentals de la Blai Net

Anuncis