Liceu Sax Festival

Benvolgut Saxofonista,

Com ja us vaig informar a principi de curs, el proper més d’abril, de divendres 4 a diumenge 6, es durà a terme el primer LICEU SAX FESTIVAL al Conservatori Superior de Música del Liceu amb saxofonistes com Nicolas Prost, Jean-Yves Fourmeau, Kenneth Tse, Jorge Pardo i Otis Murphy.

Hi haurà concerts, conferències i altres activitats que ja podeu consultar http://www.conservatoriliceu.es/index.php?option=com_content&view=article&id=117&catid=2

Una d’aquestes activitats estarà adreçada als alumnes de Grau Professional i de Nivell Bàsic, el JUNIOR SAX FESTIVAL. Es tracta de participar activament en un concert el dissabte 5, al costat dels saxofonistes convidats.

L’activitat durarà tot el dia i el planning serà:

10.30h Arribada

11.30h Assajos parcials i generals al matí.

13.30h Dinar

14.30h Concert What’sax Ensemble

15.30h Conferència especialment adreçada a ells “Le fabuleux destin de saxo – la veritable histoire du saxophone" a càrrec de Nicolas Prost, en la qual també podran assistir els pares.

17h Masterclasse de Kenneth Tse.

19’30h Concert

Aquesta activitat tindrà un cost de 20€/nen, que inclou el dinar a la cafeteria de Conservatori Superior de Música del Liceu.

Es poden fer les inscripcions a http://www.conservatoriliceu.es/index.php?option=com_content&view=article&id=117&catid=2

Salutacions,

Núria Brull, Professora i cap del departament de vent de l’Escola de Música i Centre Professional del Liceu i Coordinadora de l’activitat

bardinuria

Albert Julià, Professor i Cap del departament de vent del Conservatori Superior del Liceu i Director del Liceu Sax Festival

albertjulia

El Conservatori Superior de Música del Liceu us presenta el 1r Festival de Saxòfon amb la intenció de promoure aquest instrument al nostre país.

El Festival constarà de classes magistrals, conferències, concurs d’interpretació, concurs de composició, concerts i taules rodones a l’entorn del saxòfon.

En aquesta ocasió hi participaran artistes com: Jean Yves Fourmeau, Otis Murphy, Kenneth Tse, Nicolas Prost, Perico Sanbeat, Albert Julià, What’Sax Ensemble, Limnos Quartet, Egara Saxophone Quartet,Älter Quartett, Distira Sax Quartet, Heli Quartet i Ensemble de saxòfons del Conservatori Superior de Música del Liceu.

Nota: L’Organització del festival es reserva el dret de possibles canvis en referència a horaris i artistes

Podeu veure el calendari d’activitats complet al següent link:

Calendari d’activitats

INSCRIPCIONS/ABONAMENTS DEL FESTIVAL

Per sol·licitar abonaments pel festival o inscripcions a les activitats , cal omplir el següent formulari:

|INSCRIPCIONS|

Les modalitats a escollir són:

Modalitat A Abonament per tots els dies – 40€ (Inclou l’entrada a tots els concerts)

Modalitat B JUNIOR SAX FESTIVAL (Trobada d’escoles) dia 5 d’abril (dinar inclòs. Nota: Els alumnes hauran d’anar acompanyats d’un responsable) – 20€

Modalitat C Quota pel concurs d’interpretació – 30€ (paral·lelament s’ha d’enviar fotocòpia del dni i currículum del concursant a l’adreça vent Aquesta adreça electrònica s’està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , veure bases concurs)

IMPORTANT! Per fer efectiva qualsevol inscricpió/abonament, s’haurà de fer transferència bancària al compte:

0081 7080 65 0001150522 Banc de Sabadell

concepte: LSF + nom de la persona + lletra de la modalitat

exemple: LSF-Ramón Rubí-A

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: