Concert de Sant Jordi amb el Quartet Promenade

Per Sant Jordi ens visita el Quartet Promenade, del qual en forma part la Marta Obradors, professora de piano de la Blai Net. Promenade ens proposa un concert divertit i amè entorn de la música de cinema dels anys 60 i 70, amb melodies de Nino Rota, Henry Mancini, John Williams…

Promenade MO

El concert serà a les 19:30, i a les 18h hi haurà una sessió didàctica adreçada als més menuts. Tot plegat a l’auditori de l’Escola Municipal de Música, el mateix dia 23 d’abril de 2014.
Un grup de bons amics relacionats per diverses experiències professionals comunes (solistes i integrants de l’Orquestra Simfònica del Vallés, professors en diversos cursos internacionals d’interpretació musical, Conservatori municipal de Barcelona, de Vilaseca, escoles municipals de Barcelona, Sant Boi, etc.), es reuneixen en aquesta formació per a oferir-vos un repertori molt singular. Singular per l’atípica formació instrumental, per a la qual ha calgut arranjar totes les obres que s’interpreten, amb un resultat tímbric sorprenent que pretén seduir els compositors i animar-los a composar obres per a aquest conjunt. Des de la seva creació, l’any 2007, el quartet ha realitzat nombroses actuacions, a Catalunya, Espanya y França..

Xaxier Pomerol, flauta; Imma Guàrdia, violí; Ramon Aragall, fagot i Marta Obradors, piano

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: