Benvolgudes i benvolguts,

ens plau convidar-vos al concert de Festa Major organitzat per Joventuts Musicals del Baix Llobregat. S’ha acabat el Bròquil és un espectacle multimèdia adreçat a públic familiar, que us recomanem per a iniciar la Festa Major d’enguany en família.

Dijous 15 de maig a les 18h a Can Massallera, entrada lliure.

electrotoylets

S’HA ACABAT EL BRÒQUIL !!

Dijous 15 de maig del 2014 a les 18:00h, a Can Massallera, concert de Festa Major organitzat per Joventuts Musicals del Baix Llobregat. Entrada lliure.

Xavi Lloses, keytar, vocoder, korg chaos pad, sintetitzadors · David Ibáñez, miniguitarra elèctrica, guitarra elèctrica de joguina, banjo i ukelele · Adrià Bauzó, Ewi, iPad.

Innovador espectacle per a tots el públics que combina de forma inèdita el videojoc, la tradició catalana i uns impactants efectes visuals de nova generació. Amb la participació del dramaturg Jordi Prat i Coll, el videoartistes Xavier Gibert i Fausto Morales i la inconfusible veu de l’Oscar Dalmau, Electrotoylets converteixen una llegenda popular del Ripollès en una trepidant aventura digital, sempre amb sentit de l’humor i la participació interactiva del públic.

Armats amb un autèntic arsenal d’instruments, joguines i trastos elèctrics d’allò més surreal (del joc de Simon fins a vocoders i guitarres en miniatura), Electrotoylets presenten una proposta divertida i iconoclasta, que converteix alguns dels punts clau del folklore musical català en autèntiques bombes de psicodèlia electrònica de baixa definició. En quatre anys de trajectòria, Electrotoylets s’han convertit en un autèntic grup revelació. La seva mescla única i bizarra d’electrònica, experimentació i melodies tradicionals els ha permès conquerir escenaris tan variats com el Sonar 2008 i 2010 (bcn), Macau Festival (Xina), Today’s Art Festival (Holanda), Moves (Regne Unit), Temporada Alta, Etnival, Invictro o la Fira Mediterrània de Manresa, entre molts altres. Han publicat el cd Volempamboli (Discmedi 2009), el videojoc S’ha acabat el bròquil, i acaben d’estrenar un espectacle familiar amb el mateix títol en el que presenten una impactant fusió de videojoc, video-mapping i música electrònica.

Recomanat a partir de 2 anys.

Per a més informació:

http://www.electrotoylets.com

Anuncis