Benvolgudes i benvolguts,

ens plau comunicar-vos que enguany, el cor de Bàsic 1, Som-hi Coral! actuarà per Festa Major en el marc de l’activitat L’Escola de Música surt a la Plaça.

Com ja sabeu, és tradició que els grups instrumentals i corals de l’Escola de Música actuïn, durant la Festa Major, a la Plaça de l’Ajuntament o pels carrers de Sant Boi. Aquest any ens fa molta il·lusió fer-hi debutar el nostre cor més jovenet!

La convocatòria pels cantaires de Som-hi Coral! és la següent:

  • dissabte 17 de maig, a les 11:45, trobada al carrer O’Donnell, cantonada carrer Nou. Quan arribeu adreceu-vos a la Marta Sistach, que us estarà esperant allà.
  • l’actuació del cor començarà sobre les 12h, al mateix lloc.
  • els cantaires han de venir amb la samarreta del 25è aniversari posada. Aquesta samarreta la podeu recollir a l’Escola a partir d’avui mateix, dimecres, i fins al mateix dissabte abans de començar el concert.

Les actuacions hauran començat a les 11h, i s’acabaran sobre les 13h, hora a la que tots els grups participants es trobaran al final de la Rambla. Hi haurà algunes escoles de música convidades: les escoles municipals de Vallirana i d’Esplugues, l’Escola Fusió de Sant Cugat, i els Músics de Gràcia de Sabadell.

Hi haurà tres espais diferents en els quals es farà música de manera simultània: al carrer O’Donnell hi haurà els cors, a la Plaça Presas hi haurà les orquestres de corda, i al final de la Rambla, tocant a la Plaça de l’Ajuntament, hi haurà les bandes. Us convidem doncs a passejar pel Nucli Antic i disfrutar d’un matí de Festa Major ben musical!

Cordialment,

L’Equip de Coordinació de la Blai Net

Anuncis