Benvolgudes i benvolguts,

us comuniquem que a partir d’avui dimarts 27 de maig ja podeu inscriure el vostre fill/a als horaris de Toca i Canta 1 del 2014-2015.

Abans, però, volem explicar-vos algunes novetats del programa pel proper curs:

  • les classes passen a ser de 45 minuts setmanals, i la quantitat màxima d’alumnes per grup es redueix a 12. El canvi obeeix a criteris de les professores i professors del programa, que consideren molt millor, a aquestes edats, la ratio de 45 minuts per 12 alumnes, que la de 60 minuts per a 15 o 16.
  • introduïm una matèria optativa, el Cor de Toca i Canta. Es tracta d’una segona classe setmanal, també de 45′, a la que es pot optar de manera voluntària.
  • pel que fa als preus, la sessió de Toca i Canta 1 mantindrà el preu mensual de 24,20 euros, mentre que el Cor de Toca i Canta suposarà un suplement d’uns 6 euros mensuals (preu pendent d’aprovació).

Podeu fer la inscripció a Toca i Canta 1, fins el 4 de juny, omplint el formulari que trobareu en el següent enllaç:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?usp=drive_web&formkey=dE9ZVzFwMnJULVBOWEtMRXE2UlZ6SVE6MA#gid=0

També li podeu demanar al Cuco, el nostre Conserge, que us ompli el formulari a Consergeria.

Com a novetat en el procés, enguany no hi ha opció aconsellada, sinó que cada família tria l’opció horària que prefereixi. Es tracta de marcar tres opcions en ordre de preferència.
Posteriorment, l’equip de coordinació endreçarà les inscripcions, aplicarà els barems , i farà els llistats de sol·licituts, els quals s’ordenaran, en cas d’empat, a partir d’unes inicials decidides per sorteig. Podeu consultar les basesdel procés d’horaris la bloc de l’Escola de Música, www.emmsantboi.cat

Cordialment,

L’equip de coordinació de la Blai Net

Anuncis