Horaris i nova oferta de TiC 2 pel curs 2014-2015

Benvolgudes i benvolguts,

us comuniquem que a partir d’avui dimarts 27 de maig ja podeu inscriure el vostre fill/a als horaris de Toca i Canta 2 del 2014-2015. Abans, però, volem explicar-vos algunes novetats del programa pel proper curs:

  • les classes passen a ser de 45 minuts setmanals, i la quantitat màxima d’alumnes per grup es redueix a 12. El canvi obeeix a criteris de les professores i professors del programa, que consideren molt millor, a aquestes edats, la ratio de 45 minuts per 12 alumnes, que la de 60 minuts per a 15 o 16.
  • introduïm dues matèries optatives, el Cor de Toca i Canta, i l’Orquestra Orff. Es tracta d’optatives de lliure elecció, també de 45′. Es poden fer les dues, una sola, o cap.
  • pel que fa als preus, la sessió de Toca i Canta 1 mantindrà el preu mensual de 24,20 euros, mentre que la primera optativa, sigui cor o orquestra Orff, suposarà un suplement d’uns 6 euros mensuals (preu pendent d’aprovació), mentre que la segona serà gratuïta.
  • D’altra banda, en dos dels grups de Toca i Canta 2 iniciem una experiència pilot: el grup de TiC2A treballarà els continguts propis del Toca i Canta a través del violí, mentre que el grup de TiC2D ho farà a través de la flauta. L’escola facilitarà els instruments en tots dos casos, durant tot el curs. Volem deixar clar que no es tracta de classes d’instrument com a tals, si no d’un pre-instrument, d’una sensibilització a través de l’instrument. La participació dels alumnes en aquests grups no comporta cap compromís per la posterior elecció d’instrument, al final del TiC2

Per qualsevol dubte sobre aquestes propostes, podeu parlar amb el vostre tutor/a o amb algú de l’equip de coordinació.

Podeu fer la inscripció a Toca i Canta 2, fins el 4 de juny, omplint el formulari que trobareu en el següent enllaç:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?usp=drive_web&formkey=dE9ZVzFwMnJULVBOWEtMRXE2UlZ6SVE6MA#gid=0

També li podeu demanar al Cuco, el nostre Conserge, que us ompli el formulari a Consergeria.

Com a novetat en el procés, enguany no hi ha opció aconsellada, sinó que cada família tria l’opció horària que prefereixi. Es tracta de marcar tres opcions en ordre de preferència.
Posteriorment, l’equip de coordinació endreçarà les inscripcions, aplicarà els barems , i endreçarà els llistats de sol·licituts, els quals s’ordenaran, en cas d’empat, a partir d’unes inicials decidides per sorteig. Podeu consultar les basesdel procés d’horaris la bloc de l’Escola de Música, www.emmsantboi.cat

Cordialment,

L’equip de coordinació de la Blai Net

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: