Benvolgudes i benvolguts,

demà dissabte 27 de setembre, a Can Massallera, tindrà lloc l’acte de lliurament del títol honorífic de fills predilectes, a títol pòstum, dels quatre nens que van morir en l’accident del camp de beisbol, l’any 2009.

En un principi en l’acte hi participava un grup de cambra de la Sant Boi Camerata, Orquestra a Quatre Cordes de Sant Boi, dirigida pel Candi Rodríguez.

Ahir dijous, a l’assaig d’In Crescendo, el Candi va comentar als nois i noies que es faria aquest acte, i el grup va manifestar un especial interès en participar-hi també, al costat de la Camerata.

És per això que el Candi va decidir obrir la participació als alumnes d’In Crescendo que desitgin afegir-s’hi. Avui hem comunicat aquesta possibilitat a l’organització, que ens ha donat la conformitat immediatament.

Els termes de la convocatòria són els següents:

  • Convocatòria pels músics: 17:15, a Can Massallera, amb instrument, faristol i partitures
  • Inici de l’acte: 18h, durada aproximada, 1h30′
  • Entrada del públic: l’organització ens comunica que l’aforament està complet i els acompanyants dels músics no podreu entrar a la sala gran, però l’acte es podrà seguir en una pantalla que s’instal·larà a la sala de conferències.
  • Vestuari: roba fosca
  • Mentre duri l’acte, els nois i noies d’In Crescendo s’esperaran fora de la sala i hi entraran i tornaran a sortir en els moments puntuals en que hagin d’actuar.

Agraint la vostra atenció, rebeu una salutació cordial,

L’equip de coordinació de la Blai Net

Anuncis