Benvolgudes i benvolguts, en referència a l’intercanvi amb Sent Pèr, us comuniquem:

  • que, un cop recollides les vostres respostes, us confirmem que l’activitat es portarà a terme, donat que hi ha suficients persones interessades en participar a l’intercanvi.
  • per a aquells/es que no us heu acabat de decidir, les característiques de l’activitat ens permeten ampliar el plaç d’inscripció unes setmanes més. Com més serem més riurem, des de tots els punts de vista: des d’un punt de vista musical, perquè tindrem una orquestra més rica i variada, des d’un punt de vista econòmic, perquè el viatge serà més barat, i des del punt de vista humà, perquè en una experiència com aquesta, volem ser-hi totes i tots. O sigui que, si us animeu, ja ho sabeu!
  • després de festes us farem arribar els plaços d’inscripció

Afegim a continuació, la informació que ja us vam passar de l’activitat.

Cordialment,

L’equip de coordinació de la Blai Net

Sent Pèr de Lèren és una petita localitat de la Gascunya, al sudest de França, a la qual es celebra cada any un Festival de Música Tradicional anomenat Lo Printemps de l’Arribèra. Hem estat convidats, com a orquestra i cor d’Aprofundiment, a inaugurar el Festival del 2015. Aquesta invitació es concreta en forma d’intercanvi entre la nostra orquestra i un grup d’alumnes de Sent Pèr, que ens visitarien perla Festa Major del 2015. Poden participar en aquest intercanvi tots els alumnes d’Aprofundiment de l’Escola de Música.

Les dades, de manera resumida, són les següents:

LLOC I DATES

Sent Pèr de Lèren, Gascunya, Festival de Música Tradicional de Lo Primtemps de l’Arribèra Sortida dijous 16 d’abril a primera hora del matí, i tornadadiumenge 19 d’abril per la tarda.

VIATGE I ALLOTJAMENT

Desplaçament en autocar, i allotjament a casa de famílies participants en l’intercanvi

ACTIVITATS

Actuació en el Festival i participació en diversos tallers de música i cultura tradicional.

PREU ORIENTATIU

Entre 110 i 150 euros. De moment no podem concretar més el preu de l’activitat, el qual variarà en funció del nombre de participants i de la quantitat d’àpats que ens cobreixin les famílies que ens rebin. A títol orientatiu, el preu de l’autocar més l’assegurança oscilarà entre 60 i 90 euros, i el dels àpats pot estar sobre els 50 o 60 euros més, o sigui un preu final entre 110 i 150 euros.

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ.

La participació en l’intercanvi comporta dos compromisos:

Disponibilitat per a acollir un noi o noia del grup de Saint Pèr a Sant Boi, entre el dijous 14 i el diumenge 17 de maig. Assistir, o si no ho esteu fent encara, afegir-vos a les classes d’un dels grups que participa en l’intercanvi: o bé Tretze Veus (Cor d’aprofundiment, dilluns de 20h a 21:30), o bé a una de les classes d’Aprofundiment de dimecres (primer torn a les 19h, segon a les 20h).

Anuncis