Aquestes són les darreres novetats de l’intercanvi amb Sent Pèr:

  • Preu final: 125 euros. Inclou totes les despeses de viatge i manutenció. Període de pagament: del 19 de març al 9 d’abril, a Consergeria (si us plau, mireu de portar l’import just, per temes de canvi, gràcies!)
  • Per fer el viatge, el/la vostre fil/a necessitarà aquests documents:

-DNI vigent

-Tarja sanitària europea: és necessària per a viatjar fora del país. Si no la teniu, la podeu demanar a qualsevol centre d’Atenció i Informació de la Seguretat Social, o per internet.

-Autorització de sortida del país: la podeu tramitar a la comissaria dels Mossos, amb DNI de pare o mare i DNI del menor.

-L’habitual autorització que us demanem des de l’Escola, detallant aspectes mèdics, al·lèrgies, nutrició… Us lliurarem l’imprès properament.

  • TIndreu a la vostra disposició una carta de l’Escola de Música adreçada al vostre Institut o Centre Educatiu, fent constar la participació del vostre fill/a a l’intercanvi: la podeu recollir a Consergeria a partir de dilluns 23 de març.

Per explicar-vos tots els detalls de la sortida, us convoquem a una reunió el dimecres 8 d’abril a les 20h a l’Escola de Música.

Anuncis