Sent Per: darreres informacions

Aquesta és la circular que vam entregar a la reunió del dimecres 8 d’abril, a la qual queden explicats els detalls del viatge. També us podeu descarregar en aquesta plana el document de l’autorització per a l’Escola de Música:

On anem? A la població occitana de Sent Pèr de Lèren, a la Gascunya, al Sudest de França, per participar al Festival del Primtemps de l’Arribera, Hestenau de musicas e danças tradicionaus, e creacions qui’n son gessidas.

Qui ens acull? Famílies del poble relacionades amb l’organització del Festival, més concretament amb l’Associació Chancaires Sent Pèr de Lèren

Com ens repartirem? Ens repartirem de dos en dos, o de tres en tres a cada casa; cap noi o noia anirà sol amb una família. El repartiment definitiu el farem a l’assaig del divendres 10 d’abril.

Quan marxem i quan tornem?

q Sortida: dijous 16 d’abril a les 7h del matí, davant de l’estació dels FFCC

q Tornada: diumenge 19 d’abril, sobre les 18h, al mateix lloc

Quan dura el viatge i per on passem? La durada aproximada del trajecte és de 9 a 10 hores, comptant totes les parades per descansar. Hem triat la ruta més segura i tranquil·la: Barcelona-Saragossa-Irun-Sent Pèr, tot autopista.

Quin és el preu de l’activitat? He de portar diners a més a més? El preu final és de 125 euros. Inclou totes les despeses: desplaçaments, àpats del dia de tornada i assegurança. L’allotjament i la resta d’àpats van a càrrec del festival i les famílies. En principi no cal portar diners, només si voleu comprar algun record, etc.

Quina documentació necessito, i quan l’he de lliurar a l’Escola de Música?

  • DNI vigent
  • Tarja sanitària europea: és necessària per a viatjar fora del país. Si no la teniu, la podeu demanar a qualsevol centre d’Atenció i Informació de la Seguretat Social, o per internet.
  • Autorització de sortida del país: la podeu tramitar a la comissaria dels Mossos, amb DNI de pare o mare i DNI del menor.
  • L’habitual autorització que us demanem des de l’Escola, detallant aspectes mèdics, al·lèrgies, nutrició… La podeu recollir a consergeria.
  • He d’entregar a Consergeria de l’EM, com a màxim dimecres 15 d’abril, la tarja sanitària europea, l’autorització de sortida del país, i l’autorització habitual de l’Escola de Música.

Hi ha alguna mena de justificant d’absència pel meu Institut? Teniu a la vostra disposició una carta de l’Escola de Música adreçada al vostre Institut o Centre Educatiu, fent constar la participació del vostre fill/a a l’intercanvi: la podeu recollir a Consergeria.

Què he de portar?

  • Esmorzar i dinar del primer dia
  • un petit detall per a la família que ens acull (recomanat, per tradició): algun producte típic nostre, per exemple.
  • Roba: penseu que fa una mica més de fred que aquí, i sobretot que plou molt més sovint.
  • Vestuari pel concert: samarreta del 25è aniversari, si cal damunt d’una peça de color negre, i texans o pantaló fosc.
  • Instrument, partitures, faristol

Autorització Sent Per.doc

Circular definitiva Sent per.doc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: