Ens plau presentar-vos la proposta de Joventuts Musicals del Baix per a aquest mes de novembre, concretament per a la setmana de Sant Cecília: el concert TriArt, un molt interessant espectacle interactiu en  que els seus intèrprets ens conviden a veure i pintar la llum d’una manera poètica i musical, combinant light painting -llum pintada- amb poesia i música.

Ens fa una il·lusió especial rebre TriArt Sant Boi  perquè una de les seves intèrprets és la Montse Munill, professora de flauta de la Blai Net!!

  • Dimecres 23 de novembre, a l’Escola Municipal de Música
  • 18:30 passi previ pels més menuts/des
  • 19:30 concert

Organitza: JOVENTUTS MUSICALS DEL BAIX LLOBREGAT

triart-1

Triart és un projecte conjunt d’El Bombeto, Glòria Iniesta i Quim Ribalta, els Músics de Gràcia, Montserrat Munill i Jordi de la Torre i la poetessa Núria Albertí. Un espectacle únic per “sentir” la música, la poesia, i “veure la llum” d’una manera nova.

Aquest és un espectacle multidisciplinar que combina la llum, la música i la veu per formar un sol ens. Mentre sonen les poesies de Núria Albertí, els músics acompanyen les paraules i el Quim i la Glòria dibuixen amb llum de led allò que els versos i les notes diuen, mentre les imatges en pantalla sorprenen al públic pels efectes visuals creats.  Totes les poesies recitades són pròpies de la mateixa Albertí, però en lloc de preparar el muntatge sobre poesies ja escrites abans, l’autora ha fet el procés invers, escrivint les poesies a partir de les peces musicals que s’interpretaran. Per la seva banda, El Bombeto ha preparat l’espectacle de light painting a partir de les músiques i les poesies alhora. El públic també podrà interactuar en una de les peces de l’espectacle dibuixant amb leds a la pantalla central de l’escenari en un dels números musicals.

triart-3

En aquesta proposta de TriArt sentireu les composicions d’Astor Piazzola, (Cafè 1930), Manuel Oltra (Balada Tardoral), Jose Galeote (Entr’acte:Livia en trois minutes) i Albert Guinovart (Cançó d’Osman) a més de dos temes del propi Jordi de la Torre (Gris i Capriccio). Montserrat Munill interpreta a la flauta mentre Jordi de la Torre s’ocupa dels teclats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: