De la mà de Joventuts Musicals del Baix ens arriba una de les artistes amb més projecció de casa nostra, la violista vigatana Agnès Mauri, acompanyada pel pianista hongarès Benedek Horváth:

  • DIMARTS 14 DE MARÇ DE 2017 A LES 19:30
  • A L’AUDITORI DE L’ESCOLA DE MÚSICA BLAI NET, c/Jaume I, 24
  • SESSIÓ PELS MÉS PETITS A LES 18:30
  • CONCERT ORGANITZAT PER JOVENTUTS MUSICALS DEL BAIX LLOBREGAT

AGNES MAURI 2

Recentment guardonada al concurs El Primer Palau, la crítica destaca d’ella “la seva presència escènica, la qualitat del so i una maduresa interpretativa inusual”. Ha actuat en festivals com el Lucerne Festival in Summer i el Kammermusikfestival Basel a Suïssa, l’International Musicians Seminar-Prussia Cove a Anglaterra, el Festival Castell de Peralada a Catalunya, el Schleswig-Holstein Musik Festival a Alemanya o el Viola Space 2015/Tokyo International Viola Competition al Japó. Ha enregistrat per a Catalunya Música i per a TV Man Union al Japó. És membre del grup de cambra Cosmofonia Ensemble. Ha tocat amb músics com Conradin Brotbek, Silvia Simionescu, Adelina Oprean, Anke Dill, Barbara Doll o Felix Renggli. Ha estudiat amb Jonathan Brown i el Quartet Casals a l’ESMUC, on ha obtingut les màximes qualificacions, i amb Thomas Riebl a la Universität Mozarteum Salzburg. Actualment està cursant estudis de màster amb Silvia Simionescu a la Hochschule für Musik Basel i rep classes addicionals de viola barroca a la Schola Cantorum Basiliensis. Ha rebut també influència d’artistes com Tabea Zimmermann, Kim Kashkashian, Nobuko Imai, Lars Anders Tomter, Garth Knox o Ferenc Rados. Agnès Mauri toca una viola francesa del luthier Jean-Louis Prochasson.

Programa:

  • G. P. Telemann: Fantasia núm. 7, TWV 40:20
  • P. Hindemith: Sonata per a viola i piano, op. 11 núm. 4
  • R. Schumann: Peces de fantasia op. 73
  • M. Oliu: Jardins del Silenci (2016) Dedicada a Agnès Mauri. (Obra encàrrec de la Fundació de Música Ferrer-Salat i JM Catalunya)
  • S. Prokofiev: Romeu i Julieta, 4 peces del ballet (arr. V. Borisovsky)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: