Guitarra flamenca del segle XXI: aquesta és la proposta de Joventuts Musicals del Baix pel mes d’abril.

  •  JUAN ANTONIO LÓPEZ SEXTET
  • DIMECRES 5 D’ABRIL A LES 19:30
  • ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA BLAI NET, C/ JAUME I, 24

Juan Antonio López Moya, guitarra · Marc López, guitarra · Pablo Gómez Molina, percussió ·Ismael Alcina, baix · Ángel Márquezpalmascante i baile · Diego Giménezpalmas i cante

jUAN aNTONIO pÉREZ mOYA

El jove guitarrista Juan Antonio López Moya és un dels descobriments del nostre flamenc. En aquest espectacle ens convida a fer un viatge a través dels palos del flamenc en totes les seves fórmules d’expressió: bailecante i, especialment, guitarra. Una proposta en la qual es barregen obres del gran Paco de Lucía, composicions pròpies i fins i tot pinzellades de jazz.

Juan Antonio López Moya (1991) és un jove guitarrista de L’Hospitalet de Llobregat la formació del qual fou inicialment autodidacta i en el món genuí de les penyes flamenques. El 2015 completa, però, amb matrícula d’honor els seus estudis superiors de música a l’ESMUC, on ha estudiat amb mestres com Rafael i Juan Manuel Cañizares, i s’ha beneficiat de cursos amb artistes de la talla de Mayte Martín, Juan Gómez “Chicuelo”, Juan Carlos Romero, etc. També s’ha format en l’àmbit del jazz amb el guitarrista Daniel Pérez i el trombonista John Dubuclet, i fins i tot en el registre clàssic amb els guitarristes Laura Young i Feliu Gasull.

 

Programa:

Los pícaros (taranta) (Juan Antonio López Moya)

Solera (soleá) (Juan Antonio López Moya)

My foolish heart (Bill Evans), Zyriab (Paco de Lucía)

Canción de amor (Paco de Lucía)

Casilda (tanguillos) (Paco de Lucía)

Viva Jerez (bulerías) (Juan Antonio López Moya)

Tangos (Juan Antonio López Moya)

Rumba (Juan Antonio López Moya)

 

https://juanantoniolopezmoya.wordpress.com/

Anuncis