Excel·lent oportunitat per a disfrutar en família d’un super-clàssic de l’òpera còmica.

  • DIJOUS 23 DE NOVEMBRE DE 2017 A LES 19:30
  • SESSIÓ PEDAGÒGICA PRÈVIA, PELS MÉS PETITS, A LES 18:30
  • A L’AUDITORI DE L’ESCOLA DE MÚSICA BLAI NET, c/Jaume I, 24
  • CONCERT ORGANITZAT PER JOVENTUTS MUSICALS DEL BAIX LLOBREGAT

 

Per celebrar Santa Cecília, patrona de la Música, Joventuts Musicals ens regala aquesta òpera en miniatura de Pergolesi, que de ben segur ens farà passar una molt bona estona.

servapadrona

Teatre de les Comèdies

Maia Planas, soprano · Xavier Mendoza, baríton · Arnau Colom, actor · Marcel Pascual, concertino · Angela Moro, violí · Albert Carbonell, violí · Elizabeth Gex, viola · Enric Prats, violoncel · Gregori Ferrer, clavecí · Iban Beltran, director d’escena

 

Una nova companyia, el Teatre de les Comèdies, ha vingut a enriquir el panorama operístic català, i a més ho fa amb una aposta singular: presentar òperes cèlebres de petit format adaptades al català, a fi que tot el públic pugui seguir el desenvolupament de l’acció al mateix temps que gaudeix de la música. La companyia es presenta a la Xarxa amb una adaptació de la cèlebre òpera de Pergolesi. La Serva Padrona explica la història d’un home benestant (Uberto) i els seus dos criats (Serpina i Vespone). Serpina, cansada de servir, decideix seduir el seu patró per tal d’esdevenir la seva muller i convertir-se així en mestressa. Davant la indiferència d’Uberto, Serpina decideix que el posarà gelós amb un fals pretendent.

 

El Teatre de les Comèdies neix a Reus amb la intenció d’apropar l’òpera en viu a nous públics. La companyia, d’iniciativa i finançament privat, pretén arribar a tot tipus de poblacions petites i mitjanes sense programació estable d’òpera. Els requeriments tècnics de les produccions del Teatre de les Comèdies són escassos i possibiliten la representació operística en tot tipus d’instal·lacions teatrals, esportives, culturals, polivalents o efímeres. Les produccions del Teatre de les Comèdies s’ofereixen adaptades al català i la interpretació musical es fa seguint criteris històrics. Una petita part de l’espectacle es dedica a divulgar el context històric i musical de l’obra interpretada i durant l’espectacle s’afavoreix la interacció entre públic i escena.

 

Programa:

B. Pergolesi: La Serva Padrona

Més informació: www.teatredelescomedies.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: