Ja tenim a punt els vídeos de la trobada Voilà del passat 22 de febrer. La Pepi Izquierdo, organitzadora de Voilà, ha fet un esplèndid muntatge del material videogràfic que ens ha passat el Marc Morreres, pare/voluntari que va filmar i fotografiar la trobada.

Voilà ha estat una trobada d’alumnes de viola de les escoles municipals de música de Nou Barris, Santa Coloma, Sant Cugat, L’Hospitalet, Mataró, Rubí, Sant Andreu, Vallirana, El Prat, l’Escola de Música Casp, així com de l’Escola Municipal de Música Blai Net de Sant Boi, amfitriona i impulsora de l’activitat.

El dissabte 22 de febrer es van trobar a l’Escola de Música 130 estudiants i professors/es de viola, que després d’un matí de treball i intercanvis ens van oferir un concert a Can Massallera, del qual en són mostra tots els vídeos que us presentem avui. El repertori va ser proposat i arranjat especialment per a l’ocasió per la pianista Laura Andrés. El concert final va comptar amb la col·laboració de la pròpia Laura al piano, i de l’Eduard Cervera, professor de la Blai Net, a la bateria.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: