L’Escola Municipal de Música Blai Net obre un procés de preinscripció pel curs 2020-2021 per a alumnes nous, per tal d’adjudicar les places que quedin vacants per baixa d’alumnes antics.

Les preinscripcions es faran on line, a través del web municipal, del 29 de juny al 6 de juliol. Per accedir-hi, PREMEU AQUÍ.

Aquestes són les bases del procés, aprovades el 22 de juny pel Consell Escolar de Centre:

PREINSCRIPCIÓ CURS 2020 – 2021

Procés d’adjudicació de places vacants

Atesa la situació sanitària, i en aplicació del Pla de Reobertura de l’Escola Municipal de Música Blai Net, aquest Centre no crea grups nous ni convoca places noves per l’inici de curs 2020-2021,  i obre un primer procés de preinscripció per adjudicar les places que quedin vacants per possibles baixes d’alumnes antics. 

Aquestes places s’adjudicaran a partir de l’1 de setembre, atenent la llista d’espera baremada que s’haurà configurat amb aquestes preinscripcions. 

Les sol·licituds que quedin empatades un cop baremada la lista segons els criteris establerts, s’endreçaran segon l’ordre en que es van presentar al web municipal.

Les preinscripcions es faran on line, a través del web municipal, del 29 de juny al 6 de juliol. 

CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ PER A NOUS ALUMNES

assumpte dates horari i lloc
Preinscripcions del 29 de juny al 6 de juliol On line al web municipal
Exposició del llistat baremat provisional 8 de juliol Web municipal i web de l’Escola, 
Període de reclamacions del 9 al 13 de juliol On line al web municipal
Publicació del llistat definitiu 14 de juliol Web municipal i web de l’Escola, 
Assignació de les places vacants per llista d’espera baremada a partir de l’1 de setembre                 L’escola contactarà amb els sol·licitants per telèfon
Sol·licitud reducció del preu públic A partir del setembre, en el moment de l’assignació de plaça Web municipal

 

BAREM D’ACCÉS

criteris observacions puntuació
Estar censat/da a Sant Boi Es procedirà a la comprovació del cens 4 PUNTS
Pare o mare treballa a Sant Boi Només per a no censats a Sant Boi.

Caldrà acreditar raó social de l’empresa

2 PUNTS
Tenir germans al Centre Germans matriculats en programes de llarga durada. S’acreditarà mitjançant el llibre de família 2 PUNTS
Haver complimentat la preinscripció en altres ocasions A comptar tres cursos anteriors  (màxim 3 punts) 1 PUNT 
Ser beneficiari renda mínima d’inserció A justificar amb impresos oficials 1 PUNT

En tots els casos: caldrà presentar fotocòpia del llibre de família i signar la sol·licitud, fent-hi constar que les dades són certes.

OFERTA PEDAGÒGICA 

edat nivell educatiu
Alumnes nascuts l’any 2018 BlaiNones 2* 
Alumnes nascuts l’any 2017 BlaiNones 3
Alumnes nascuts l’any 2016 Música i Moviment 1
Alumnes nascuts l’any 2015 Música i Moviment 2
Alumnes nascuts l’any 2014 Toca i Canta 1
Alumnes nascuts l’any 2013 Toca i Canta 2
Alumnes nascuts del  2012 al 2011 Bàsic 1 i 2
Alumnes nascuts del 2010 al 2007 Grups d’Introducció
Alumnes nascuts  abans del 2007 Joves i adults
                      

* L’Escola no obre enguany grups de BlaiNones per nadons de 0 i 1 any, per raons de prevenció sanitària.

 • Els alumnes amb necessitats educatives especials ocuparan 2 places
 • En els programes en que es cursi instrument, la tria d’aquest vindrà condicionada per les places que ofereixi l’Escola de Música en aquell moment determinat: el fet de tenir plaça dins l’Escola no garanteix tenir plaça d’un instrument en concret, sino que, seguint la llista d’espera, s’oferiran les places concretes d’instrument que estiguin vacants en aquell moment.

 

INFORMACIONS D’INTERÈS GENERAL     

Llegiu si us plau tota aquesta informació abans de formalitzar la inscripció a l’Escola de Música:

 • Atesa la situació sanitària, i en aplicació del Pla de Reobertura de l’Escola Municipal de Música Blai Net, aquest Centre no crea grups nous ni convoca places noves per l’inici de curs 2020-2021,  i obre un primer procés de preinscripció per adjudicar les places que quedin vacants per possibles baixes d’alumnes antics. Aquestes places s’adjudicaran a partir de l’1 de setembre, atenent la llista d’espera baremada que s’haurà configurat amb aquestes preinscripcions. Les sol·licituds que quedin empatades un cop baremada la lista segons els criteris establerts, s’endreçaran segon l’ordre en que es van presentar al web municipal.
 • Telèfons i correus electrònics: és molt important que consigneu tant telèfon com e-mail en el moment de fer la inscripció, donat que l’Escola es comunicarà amb vosaltres a través d’ambdós mitjans. Si després de diferents intents no podem contactar amb vosaltres per telèfon ni per correu electrònic, passarem el torn a la següent persona del llistat. 
 • Nens i nenes amb necessitats educatives especials: és molt important, tant en benefici vostre com de l’Escola, que en cas que el vostre fill o filla tingui necessitats educatives especials, ho feu constar en el moment de la inscripció, marcant la casella corresponent. En aquest cas, i en funció de l’edat i de les necessitats del vostre fill/a, l’Escola li assignarà el curs i el programa que li corresponguin. En els cursos de Música i Moviment i Toca i Canta es contemplarà una plaça per grup per aquests alumnes. Per més informació,consulte el folletó Jo També, o encara millor, demaneu a l’Escola una entrevista amb la responsable de l’Aula d’Inclusió.
 • Assignació d’Horaris: es concretaran en funció de les places vacants
 • Elecció de l’Instrument: 
  • Els alumnes nous dels programes Bàsic, Introducció i Joves i Adults triaran l’instrument que volen estudiar en funció de les places vacants en aquell moment. 
  • El fet de tenir plaça a l’Escola de Música no comporta tenir plaça d’un instrument en concret. 
  • En cas que l’alumne no estigui segur de quin instrument escollir entre l’oferta que se li proposa, pot iniciar el curs seguint una materia col·lectiva i esperar-se a fer una roda d’instruments, per tal de conèixe’ls millor i poder triar amb més seguretat.
 • Reduccions dels preus públics: 
  • Hi ha la possibilitat de demanar reduccions dels preus públics, que s’atorguen en funció de criteris de renda i situació personal i familiar. 
  • Podeu consultar les bases d’aquestes reduccions a les normes de gestió dels preus públics. Les trobareu a http://www.emmsantboi.cat, al menú horitzontal que hi ha sota el títol, prement Preus Públics.
  • Les famílies que acompleixin els requisits, poden sol·licitar aquestes reduccions a l’OMAP, un cop formalitzada l’admissió de l’alumne a l’Escola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: