trio fortunyArriba a Sant Boi el trio Fortuny, en concert organitzat per Joventuts Musicals del Baix Llobregat, dimecres 13 de març a les 19:30 a l’Escola de Música.

Joel Bardolet, Pau Codina i Marc Heredia, tres dels músics joves amb més inquietud i talent de la seva generació, s’han unit per a formar un trio musical estable que desenvolupa un rigorós treball d’interpretació d’algunes de les obres clau escrites per a una de les formacions de cambra per excel·lència, el trio amb piano.

Joel Bardolet és violinista, Pau Codina, violoncelista, i Marc Heredia, pianista. Tots tres músics acrediten una excel·lent formació acadèmica i trajectòria com a músics professionals.

El Trio Fortuny a la Blai Net, dimecres 13 de juny a les 19:30

Auditori de l’Escola Municipal de Música Blai Net, c/Jaume I, 24, Sant Boi de Llobregat

Programa: obres de Carl Philipp Emanuel Bach, Johann Sebastian Bach i Felix Mendelssohn

AVUA / teaser_bool from OLGA on Vimeo.

Arriba el primer concert de l’any de Joventuts Musicals del Baix: AVUA, una producció  multidisciplinar adreçada a tots els públics, en la que dansa, circ, música, arts visuals i poesia es donen la mà per a crear un esplèndid espectacle inspirat en el vol de les papallones.
I amb un especial valor afegit: la música de l’espectacle ha estat composta i és interpretada en directe per la Pepi Izquierdo, la nostra professora de viola, orquestra i combo!!
AVUA
Companyia BOOL
amb Olga Lladó, Boris Ribas i Pepi Izquierdo
Dimarts 12 de febrer a les 18:00 a Cal Ninyo, c/Joan Bardina, 44
Preu de l’entrada: 3 euros
Entrada gratuïta pels alumnes de l’Escola de Música i pels socis de Joventuts Musicals

IMG_20181216_131752-e1545325418956.jpg

El matí del diumenge 16 de desembre la Blai Net va oferir una matinal de concerts i tallers per a totes les edats, amb la doble finalitat de començar a celebrar els seus 30 anys i de contribuir a la recerca contra el càncer de la Marató 2018.

Va ser un matí festiu i divertit, que va culminar amb una emotiva performance de l’artista multidisciplinari Pol Aumedes, amb l’actuació de l’Orquestra Comunitària.

Resultat final: 1505 euros per la Marató, i un matí ple d’experiències humanes i musicals  per a tothom, amb l’especial col·laboració de Joventuts Musicalsdel Baix,  del cor BlaiKorus i dels voluntaris i voluntàries  de la nostra comunitat.

Aquí trobareu i podreu compartir les fotos i els vídeos:

FOTOS i VÍDEOS de la  BLAI NET 30′ amb la MARATÓ

Artesa planetes 2

La proposta de JJMM per a celebrar el dia de Santa Cecília és aquest espectacle familiar, adreçat a totes les edats, a càrrec de la companyia Mots de Fusta.

L’Artesà de Planetes ens presenta la creació del Sistema Solar a través d’una música descriptiva i evocadora, sempre amb un bon toc d’humor que atrapa a petits i grans.

La música ha estat composta especialment per Òscar Vilaprinyó, i és interpretada per un quartet de corda integrat per  Òscar Vilaprinyó, violí, Tomàs Alcaide, violí, Maria Amorós, viola i Núria Galvañ, violoncel. La història és narrada per Quim Fargas.

  • DIJOUS 22 DE NEVEMBRE DE 2018 A LES 19:30
  • SESSIÓ PRÈVIA PELS MÉS MENUTS A LES 18:30
  • A L’AUDITORI DE L’ESCOLA DE MÚSICA BLAI NET, c/Jaume I, 24
  • CONCERT ORGANITZAT PER JOVENTUTS MUSICALS DEL BAIX LLOBREGAT

trio brull posant-3

Demà dijous 18 d’octubre de 2018 actua a la Blai Net, de la mà de Joventuts Musicals del Baix, el Trio Brull -Salvadó -Mor. Es tracta del primer concert de JJMM de la temporada, amb una esplèndida proposta d’homenatge a Federico García Lorca.

Integrada per la saxofonista Núria Brull -professora de la Blai Net!-, el percussionista Jordi Salvadó i la pianista Anna Mor, aquesta original formació treballa per la difusió de la música d’autors catalans actuals des de la perspectiva del flamenc i la improvisació.

  • DIJOUS 18 d’OCTUBRE DE 2018 A LES 19:30
  • SESSIÓ PRÈVIA PELS MÉS MENUTS A LES 18:30
  • NÚRIA BRULL, SAXÒFON, JORDI SALVADÓ, PERCUSSIONS, ANNA MOR, PIANO
  • OBRES D’ENRIC GRANADOS, MANUEL OLTRA, RAMON HUMET I JOAN ALBERT AMARGÓS
  • A L’AUDITORI DE L’ESCOLA DE MÚSICA BLAI NET, c/Jaume I, 24
  • CONCERT ORGANITZAT PER JOVENTUTS MUSICALS DEL BAIX LLOBREGAT

Podeu consultar el programa del concert prement aquí

Més informació al Facebook de la formació