HORARIS DE SENSIBILITZACIÓ D’ALUMNES ANTICS, CURS 2019-2020

Ja estan oberts els formularis dels horaris de BlaiNones 2 i 3, Música i Moviment 1 i 2, i Toca i Canta 1 i 2 del proper curs.

Aquests formularis van adreçats únicament als alumnes antics de la Blai Net, els que ja han cursat enguany algun nivell de Sensibilització (l’horari dels alumnes nous s’assignarà per telèfon, a partir del 25 de juny).

Els formularis es poden respondre del  23 al 31 de maig.

Tingueu en compte si us plau que aquesta inscripció NO COMPORTA DE MANERA NECESSÀRIA EL DRET A PLAÇA EN L’HORARI ESCOLLIT. Es tracta d’una inscripció en lliure competència amb la resta dels alumnes de cada curs. En cas que un grup rebi més sol·licituds que les 12 places corresponents, s’aplicarà el barem i procediments contemplats a les bases del Horaris 2019-2020, aprovades pel Consell Escolar de Centre

La inscripció es fa on line, només heu de prémer en els enllaços següents:

BlaiNones 2, alumnes que enguany han cursat BlaiNones 1

BlaiNones 3, alumnes que enguany han cursat BlaiNones 2

Música i Moviment 1, alumnes que enguany han cursat BlaiNones 3

Música i Moviment 2, alumnes que enguany han cursat Música i Moviment 1

Toca i Canta 1, alumnes que enguany han cursat Música i Moviment 2

Toca i Canta 2, alumnes que enguany han cursat Toca i Canta 1

Daltabaix, esdeveniment calamitós que capgira l’ordre de les coses

Matí del 18 de maig de 2019 al nucli antic de Sant Boi

Trobada de grups instrumentals de 10:30 a 13:30

Actuacions a peu de carrer a la Rambla, la Plaça Presas i el Centre d’Art Can Castells

TUTTO DALTABAIX 2019

DALTABAIX 2019 INSTRUCCIONS COLOR

Vols disfrutar del cinema com ho feien els nostres rebesavis? Vine a Cal Ninyo a veure una pel·lícula de Buster Keaton, amb acompanyament musical en directe del December Quintet!

Dimecres 15 de maig a les 19:30, EL ROSTRE PÀL·LID, amb acompanyament musical del DECEMBER QUINTET

phpThumb_generated_thumbnail

Una tribu d’Indis és obligada a abandonar les seves terres per una companyia petrolera. El cap de la tribu, en busca de revenja, ordena sacrificar el primer home blanc que aparegui; efectivament, apareix Keaton, un simpàtic i innocent caçador de papallones…

Una esplèndida comèdia acompanyada amb música composta expressament pels músics del December Quintet, els quals a més ens parlaran una mica de Buster Keaton i de com es fa l’acompanyament musical d’una pel·lícula muda.

Concert organitzat per Joventuts Musicals del Baix, recomanat per a tota la família!

Aviat comença el període d’inscripcions per a alumnes nous, pel curs 2019-2020!!

98 places noves, a més de les vacants que vagin apareixent des d’ara fins a l’inici de curs, per renúncies d’alumnes antics.

Les preinscripcions es faran on line, a través del web municipal, del 22 de maig al 4 de juny (però espereu-vos a que comenci el període, si ho proveu ara encara no podreu!)

Si ho preferiu, també ho podeu fer presencialment a l’OMAP,  Plaça de l’Ajuntament, 1. Per demanar cita prèvia, premeu aquí

Jornada de portes obertes: dimecres 22 de maig:

 • 17:15: per a nens i nenes de 1 a 7 anys
 • 19h: per a nens i nenes de 8 a 12 anys

El procés d’inscripcions es regula per unes bases aprovades pel Consell Escolar de Centre, les quals contenen el nombre de places convocades, el calendari del procés i el barem d’accés, a més d’informacions sobre el procés. Les bases són aquestes:

PREINSCRIPCIÓ CURS 2019 – 2020

CALENDARI DE MATRICULACIÓ PER A NOUS ALUMNES

assumpte dates horari i lloc
Preinscripcions del 22 de maig al 4 juny On line al web municipal, o presencial a l’OMAP
Sorteig per a possibles empats 6 de juny Sorteig a l’Escola de Música, a les 16h
Exposició del llistat provisional 7 de juny Web municipal, web de l’Escola, OMAP i Escola de Música
Període de reclamacions del 11 al 13 de juny On line al web municipal, o presencial a l’OMAP
Publicació del llistat definitiu 17 de juny Web municipal, web de l’Escola, OMAP i Escola de Música
Horaris dels alumnes de Sensibilització del 25 de juny al 5 de juliol Per telèfon
Sol·licitud reducció del preu públic del 8 al 12 de juliol OMAP
Assignació d’instrument i horaris del 9 al 12 de setembre Escola de Música

OMAP, Oficina Municipal d’Atenció Pública. Planta baixa de l’Ajuntament de Sant Boi

Horari: de dilluns a dijous de 8.30 a 19 h. i el divendres de 8:30 h. fins a 14:00

 

JORNADA DE PORTES OBERTES dimecres 22 de maig

a les 17:15 per a nens i nenes de 1 a 7 anys

a les 19:00 per a nens i nenes de 8 a 12 anys

 

BAREM D’ACCÉS

criteris observacions puntuació
Estar censat/da a Sant Boi Es procedirà a la comprovació del cens 4 PUNTS
Pare o mare treballa a Sant Boi Només per a no censats a Sant Boi.

Caldrà acreditar raó social de l’empresa

2 PUNTS
Tenir germans al Centre Germans matriculats en programes de llarga durada. S’acreditarà mitjançant el llibre de família 2 PUNTS
Haver complimentat la preinscripció en altres ocasions A comptar tres cursos anteriors (màxim 3 punts) 1 PUNT

 

Ser beneficiari renda mínima d’inserció A justificar amb impresos oficials 1 PUNT

 

En tots els casos: caldrà presentar fotocòpia del llibre de família i signar la sol·licitud, fent-hi constar que les dades són certes.

 

 

OFERTA DE PLACES

edat places nivell educatiu
Alumnes nascuts l’any 2018 12 BlaiNones 1
Alumnes nascuts l’any 2017 18 BlaiNones 2
Alumnes nascuts l’any 2016 12 BlaiNones 3
Alumnes nascuts l’any 2015 36 Música i Moviment 1
Alumnes nascuts els anys 2014, 2013 i 2012 20* Música i Moviment 2, Toca i Canta 1 i 2
Alumnes nascuts a partir de l’any 2011 ** Bàsic 1 i 2, Grup Introducció, Joves i adults
Total places:                       98

(*) estimació de places realitzada a la baixa, a partir dels mínims que l’Escola pot garantir en el moment d’aprovar aquestes bases. Les xifres incrementaran en funció de les baixes que es causin a final de curs.

 

(**) Les places dels programes Bàsic, Introducció i Joves i Adults es concretaran i assignaran a partir de setembre. Aconsellem realitzar la preinscripció dins dels terminis establerts en aquestes bases, donat que hi accediran, per ordre baremat, les preinscripcions realitzades en el present procés.

 

 • q Els alumnes amb necessitats educatives especials ocuparan 2 places
 • q En els programes en que es cursi instrument, la tria d’aquest vindrà condicionada per l’oferta de places que ofereixi l’Escola de Música en aquell moment determinat: el fet de tenir plaça dins l’Escola no garanteix tenir plaça d’un instrument en concret

 

INFORMACIONS D’INTERÈS GENERAL    

Llegiu si us plau tota aquesta informació abans de formalitzar la inscripció a l’Escola de Música:

 

 • q Les places consignades responen a una estimació realitzada a la baixa, a excepció del primer curs de BlaiNones, a partir dels mínims que l’Escola pot garantir en el moment d’aprovar aquestes bases. La quantitat de places es pot incrementar, amb molta probabilitat, a mesura que s’acosti l’inici del curs 2019-2020, en funció de baixes o renúncies d’alumnes.
 • q Telèfons i correus electrònics: és molt important que consigneu tant telèfon com e-mail en el moment de fer la inscripció, donat que l’Escola es comunicarà amb vosaltres a través d’ambdós mitjans. Tant l’assignació de l’horari dels grups de Sensibilització, com la de places en llistat d’espera, es realitzen per via telefònica. Si després de diferents intents no podem contactar amb vosaltres per telèfon ni per correu electrònic, passarem el torn a la següent persona del llistat.
 • q Nens i nenes amb necessitats educatives especials: és molt important, tant en benefici vostre com de l’Escola, que en cas que el vostre fill o filla tingui necessitats educatives especials, ho feu constar en el moment de la inscripció, marcant la casella corresponent. En aquest cas, i en funció de l’edat i de les necessitats del vostre fill/a, l’Escola li assignarà el curs i el programa que li corresponguin. En els cursos de Música i Moviment i Toca i Canta es reserva una plaça per grup per aquests alumnes. Per més informació, demaneu a l’OMAP o a l’Escola de Música el folletó Jo També, o encara millor, demaneu a l’Escola una entrevista amb la responsable de l’Aula d’Inclusió.

 

 

 

 

 

 • q Assignació d’Horaris:
  • o Alumnes de Sensibilització (BlaiNones, Música i Moviment, i Toca i Canta): s’assignen per telèfon, seguint l’ordre de puntuació de les inscripcions, de major a menor. Us trucarem entre el 18 i el 25 de juny, en horari de tarda
  • o Alumnes que accedeixen per llistat d’espera: se’ls ofereix l’horari de la plaça que ha quedat vacant.
  • o Alumnes dels programes Bàsic, Introducció i Joves i Adults: es convocarà les persones pre-inscrites del 9 al 12 de setembre, segons l’ordre baremat; els horaris es concreten en funció de l’instrument assignat.
 • q Elecció de l’Instrument:
  • o Els alumnes nous dels programes Bàsic, Introducció i Joves i Adults triaran l’instrument que volen estudiar en funció de les places vacants en aquell moment.
  • o El fet de tenir plaça a l’Escola de Música no comporta tenir plaça d’un instrument en concret.
  • o En cas que l’alumne no estigui segur de quin instrument escollir entre l’oferta que se li proposa, pot iniciar el curs seguint la resta de matèries (música en grup, cant coral) i esperar-se a fer una roda d’instruments, per tal de conèixe’ls millor i poder triar amb més seguretat.
 • q Reduccions dels preus públics:
  • o Hi ha la possibilitat de demanar reduccions dels preus públics, que s’atorguen en funció de criteris de renda i situació personal i familiar.
  • o Podeu consultar les bases d’aquestes reduccions a les normes de gestió dels preus públics. Les trobareu a http://www.emmsantboi.cat, barra lateral, Informació General, Preus Públics.
  • o Les famílies que acompleixin els requisits, poden sol·licitar aquestes reduccions a l’OMAP, un cop formalitzada l’admissió de l’alumne a l’Escola. Alumnes nous de Sensibilització,   sol·liciteu la reducció, si s’escau, del 26 de juny al 2 de juliol a l’OMAP, de 8:30 a 14h.

 

trio fortunyArriba a Sant Boi el trio Fortuny, en concert organitzat per Joventuts Musicals del Baix Llobregat, dimecres 13 de març a les 19:30 a l’Escola de Música.

Joel Bardolet, Pau Codina i Marc Heredia, tres dels músics joves amb més inquietud i talent de la seva generació, s’han unit per a formar un trio musical estable que desenvolupa un rigorós treball d’interpretació d’algunes de les obres clau escrites per a una de les formacions de cambra per excel·lència, el trio amb piano.

Joel Bardolet és violinista, Pau Codina, violoncelista, i Marc Heredia, pianista. Tots tres músics acrediten una excel·lent formació acadèmica i trajectòria com a músics professionals.

El Trio Fortuny a la Blai Net, dimecres 13 de juny a les 19:30

Auditori de l’Escola Municipal de Música Blai Net, c/Jaume I, 24, Sant Boi de Llobregat

Programa: obres de Carl Philipp Emanuel Bach, Johann Sebastian Bach i Felix Mendelssohn