Disculpeu, aquesta plana està en cosntrucció. De moment podeu visitar la plana dels programes educatius:

Els programes educatius.

A la Blai Net tenim quatre programes generals -Sensibilització, Bàsic, Aprofundiment, Joves i Adults-, a més del programa transversal Jo També, de suport a persones amb diversitat funcional. El programa de Sensibilització es divideix al seu torn en tres programes per edats: BlaiNones, Música i Moviment, i Toca i Canta.

Entra a la plana dels programes educatius

Els conjunts Instrumental i corals

Els conjunts són el motor de l’acció pedagògica de l’Escola de Música. Hi ha conjunts per a totes les edats, programes i famílies instrumentals.

-EN CONSTRUCCIÓ-

Els projectes comunitaris

La Blai Net desenvolupa projectes estables de col·laboració comunitària amb altres escoles i entitats, com l’Escola Gaudí, l’Escola Montbaig, el Centre Obert Lola Anglada o Benito Menni Complex Assistencial

-EN CONSTRUCCIÓ-

Activitats i concerts

Els conjunts de l’Escola de Música participen en nombroses activitats i concerts organitzades anualment per la pròpia escola, o en col·laboració amb altres entitatscom ara colònies, trobades, intercanvis i tota mena de concerts.

-EN CONSTRUCCIÓ-

Innovació pedagògica i educació en valors

La Blai Net vol ser una escola feta a la mida de les persones i del món que ens envolta, i és per això que aposta de manera permanent per la innovació pedagògica. Igualment, perquè la música no es pot aillar d’aquest món que ens envolta, des de l’Escola intentem treballar també l’educació en valors.

-EN CONSTRUCCIÓ-

 

A %d bloguers els agrada això: